Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.11.2014 14:45 - Правилната Диета при Прием на Стероиди
Автор: fitnesianaboli Категория: Спорт   
Прочетен: 6357 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 29.07.2016 11:57


Съвети за Правилно Хранене при Прием на Стероиди

Неправилната диета и прием на недостатъчно или неправилни хранителни вещества често са причините хора, които тренират упорито и дори приемат стероиди, да не постигат желаните резултати.

Какъв е смисълът дори и от най-добрата тренировка, приема на стероиди и достатъчно време за възстановяване, ако не приемате достатъчно хранителни вещества. Точната фраза, която да опише това е - "както не може да направите небостъргач от керпич, така и не може да направите здраво тяло от пица и бира". Според нивата на натоварване и това, което искате да постигнете, нуждата от правилно хранене. Подобна пълноценна диета значително засилва ефекта от стероидите, тъй като тяхната пълна полза може да се усети само при адекватен прием на калории и хранителни вещества. Диетата за прием на стероиди на Спортна Аптека е точно това, което ще е достатъчно за добри резултати от всеки цикъл.

1. Достатъчен прием на висококачествен протеин.
Приемът на протеин е много важен, тъй като той е това, което се преобразува в мускулна тъкън. Комбинацията на различните протеини е много важна. Животинският протеин е първият по важност, поради биологичната си ценност и високо съдържание на аминокиселини. Протеинът абсорбиран от организма бива разбиван на аминокиселини, който биват пренасяни чрез кръвта в мускулните клетки. Целта е да придобиете позитивен азотен баланс в мускулите и така протеина, който се усвоява от мускулите да е по-малко от този, който се изразходва. Най-добрите източници на протеин са месото, рибата, пилешкото, яйцата и млечните продукти. Дневният прием зависи от теглото ви. Между 2 и 3 грама протеин на 1кг маса е достатъчният прием.


2. Достатъчен прием на въглехидрати
Често не може да се наблегна на важността на въглехидратите в хранителният режим на бодибилдърите. Въглехидратите продължително доставят енергия, което е много важно за подържането на кръвната захар на постоянно ниво, също така и подтискат превръщането на белтъчините в енергия и са важен фактор при горенето на мазнини. Предпочитаните източници са ориз, паста, овес, пълнозърнест хляб и зеленчуци. Тоталният дневен прием на въглехидрати трябва да е около 800-900 грама, което отговаря на енергиината стойност на 4.1 килокалории на грам от калориен прием от 3200-3600 въглехидрати.


3. Достатъчен прием на калории
Ако тренирате ежедневно и приемате между 2000 и 3000 калории дневно няма защо да се чудите защо няма резултат. Ако сте наблюдавали културист във фаза за качване, сигурно знаете, че изяждането на половин кг. свинско месо, с 4 големи картофа, цяла купа салата и протеинов шейк са нищо необичайно. Тези, които са здрави, имат нормален метаболизъм, следват стриктен и силен хранителен режим и искат да качат маса и приемат стеройди (примерно винстрол, като ефикасен продукт за качване на маса и килограми), често са близо до прием на 5000 калории на ден за да постигнат резултати.


4. Хранене по часовник
Често пренебрегван, този съвет изисква дисциплина, мотивация и добро бъдещо планиране. Човек е същество на навика и тялото му обича режими. Хубаво е да си съставите хранителен режим, който да е съобразен с дневния ви график и да го следвате без компромис. Хранете се по 5-6 пъти на ден и по възможност по едно и също време. Без значение дали сте гладни или не, дали пътувате, дали сте на работа, или с приятели, в 5 часа това е петото ви ядене за деня, така че ЯЖТЕ. Неравномерното хранене, пропускането на хранене, както и малко на брой, но големи нахравания са напълно недопостими.




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: fitnesianaboli
Категория: Спорт
Прочетен: 16846
Постинги: 4
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031